hebbe

overgeschoten dingen; genoemd zijn de historische prijzen;

daar kan best wat van af …

Tree – white

Handige boom voor al je sieraden, zonnebrillen, sleutels en andere accessoires. Een product van Qualy. Wit kunststof.

 

 

€ 9,95                (6)

 

 

WOW bluetooth speaker

 

Wil jij ook altijd geweldige geluidskwaliteit voor je muziek, waar je ook bent? Dan raden wij zeker de Kakkoii WOW speaker aan! Met zijn uitstekende geluidskwaliteit en prachtige design is hij zeker een eyecatcher. With Out Wires; maakt muziek overal mogelijk vanaf elk bluetooth apparaat.

 

€ 65,00                (1 rood, 1 wit, 1 geel)

 

 

 

driinn Mobile Phone Holder

 

Handig houdertje voor tussen het stopcontact en de oplader; het snoer wordt netjes weggewerkt en het mobieltje ligt er op. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

 

 

€ 5,00                (5 grijs, 2 lime, 6 fuchsia, 10 wit)

 

 

 

driinn extra Phone Holder

 

De grote broer/zus van de ‘oude’ driinn telefoonhouder. Speciaal voor iPhone en andere smartphones. Groter, voorzien van anti-sliplaag en opvouwbaar, dus gemakkelijker mee te nemen. Verkrijgbaar in wit en zwart.

 

 

€ 6,95                   (1 wit, 6 zwart)

 

 

 

Telefoon Charger Menu, zwart titanium

 

Een stijlvolle telefoonhouder van Menu uit de Titanium serie. Beschermt de telefoon tijdens het laden en het snoer is netjes weggewerkt. Materiaal: staal, titanium, zwart rubber. Ontwerp: Aurélien Barbry.

 

€ 32,95                   (3)

 

 

 

Sleutelhanger rubber met metalen stift

 

Mooie rubber sleutelhanger met daarin een handig pennetje waarvoor geen vulling of puntenslijper nodig is. De punt is namelijk gemaakt van een speciale metaallegering die altijd blijft schrijven. Wordt geleverd in een mooi geschenkblik.

 

 € 18,95                   (2)

 

 

 

bobino cord wrap; small

 

simpel en functioneel; nooit meer te lange snoeren in de knoop; de small (voor koptelefoontjes en andere dunne snoeren) is verkrijgbaar in zes kleuren.

 

 

€ 3,00                   (8 zwart, 3 wit, 10 rood, 2 lime, 10 roze, 7 turqoise)

 

 

 

bobino cord wrap; medium

 

simpel en functioneel; nooit meer te lange snoeren in de knoop; de medium (voor telefoon opladers, USB kabels e.d.) is verkrijgbaar in zes kleuren.

 

 

€ 4,00                   (4 zwart, 8 wit, 4 rood, 6 lime, 10 roze, 13 turqoise)

 

 

 

bobino cord wrap; large

 

simpel en functioneel; nooit meer te lange snoeren in de knoop; de large (voor laptop adapters, lampjes e.d.) is verkrijgbaar in drie kleuren.

 

 

€ 5,00                   (25 wit, 5 rood)

 

 

 

greeting Vaas ‘Fantasy’, Trendform

 

Super origineel: Stuur eens een vaasje in plaats van een bloemetje! Dat kan namelijk met de Greeting Vaas. Bij deze mat transparante vaas zit namelijk ook een moderne kaart compleet met envelop. Het kunststof vaasje is ongeveer 21 cm hoog. Vier verschillende ‘fantasie-motieven’.

 

 

€ 6,50                   (19)

 

 

 

greeting Vaas ‘Flores’, Trendform

 

Super origineel: Stuur eens een vaasje in plaats van een bloemetje! Dat kan namelijk met de Greeting Vaas. Bij deze mat transparante vaas zit namelijk ook een moderne kaart compleet met envelop. Het kunststof vaasje is ongeveer 21 cm hoog. Zes verschillende ‘bloem-motieven’.

 

 

€ 6,50                   (16)